döö

Eftersom min vän Linnea här är lite jobbig o säger att hon kanske ska sluta blogga (korv unge) så får väl ja se om jag går tillbaka till min gamla blogg. Men men, har precis kollat klart på die hard med marcus och ska snart duscha sen sova. Nu när jag är hemma kan ja berätta lite om julafton. Åkte som sagt på kryssning med familjen + Marcus + Halim och hans familj också. Hade skit kul, maten va dock inte lika bra men annars va de skit kul!
HAHAHAHA kärlek till bilden!!

I have fal to many times

Funderar på att sluta blogga ..att blogg har aldrig vart min grej. och nu är det snart ett nytt år saker och ting kommer att förendra, Ska ta tag i mitt liv så jag blir lyckligare än nånsin, och bara vara mig själv, så aa blogga? Nja får helt enkelt se. Men nu drar jag iaf ut och möter Jack och snackar lite! Jag återkommer om hur jag gör med bloggen efter nyår.


TACK för att du finns när jag behöver nån


Love the way he smile

sorry för den dåliga uppdateringen, har inte pallat eller haft tid. I alla fall, har precis vart i grönvik med Marcus och nu påväg till nynäs en snabbis sen fira Marcus mamma som fyller år. Grattis till cilla!! Bilder o sånt från kryssningen kommer när ja kommer hem, när nu de är vet ja inte haha. Peace anyway!


ring ring bara du slår en signal

Eftersom My är dum .. Så ska jag bara ducha fixa mig och packa sen drar jag hem till My och sover dära i natt. Fast det roliga är att hon inte vet om det för hon svarar inte, så hon får ju fan skylla sig själv!!! :) Men nu fick jag ett STORT problem fan ... jaja hoppas Myran går med på problemet som nyss kom in i mitt liv :)))


bilderrrr

Nu vare ett tag sen känns det som. Kan bäretta lite skit om mina senaste dagar:) På julafton så var släkten hemma hos oss riktigt trevligt faktiskt. Senare mot kvälle drog jag och My till hennes pappa sen mötte jag Amanda och vi gick hem till mig kolla film och sov! Idag har jag vart hemma hos Mys daddi kollat harry potter med My Klara och doms pappa, senare drog jag My Amanda ut och mötte Elin & prata massa kul/skit. Sen åkte vi till Jack och träffa han och Emil!! Ja det var ett riktigt jävla tag sen man träffa den lillskiten! Men drog hem snabbt och ligger nu helt lonley i sängen eller skoja Jäntan ligger och snarkar brevid mig haha så himla SÖT! Men här kommer några enstacka bilder från julafton! GODNATT


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tuffingar







Min stilliga bror

Och min andra stilliga bror

Kalle tid!

Moi och sötnosen Rasse





Har ju iaf inte fått min snygg het från Pappa!

SÅ HIMLA SÖÖÖÖT! (stolt fotograf )

Girlpower!

Pimp



No longer will I pretend

Hemma hos Marcus ensam just nu, min älskling jobbar till typ 3.. Roligt för han haha! I alla fall, har nyss käkat choklad och kollat på paradise hotel med mgig själv.. haha, men men de va mysigt de med :) Nu blir de sova i alla fall, godnatt. Berättar om julen imorgon eller så, peace!

Min finaste Marcus ♥

GOD JUL



image description
Jag och min snygga kusin!


God jul

Sitter on the train med la familia och min älskling, fun! Ska dra till båten och så kommer vi hem imorgon, mysigt mysigt!


slöflock

Igår var först Mandis hemma hos mig vi slog in julklappar kollar paradis hotel. Sen drog hon hem och då kom Mandy hit och spenderade kvällen/natten med moi. Vi vaknade kl 1 men hon har nu dragit till Handen med sin bror. Idag ska jag absolut inte göra någoting. MEN HANNA MORAIS LUKTAR BAJS NÄR DU SER DETTA RING HEM TIL MIG ELLER SKRIV TILL MIG PÅ FACEBOOK TACK!


Love u skitunge


@ Marcus place

Som sagt hemma hos min fina just nu och lyssnar på musik och ska börja göra rent hans rum. FUN! Sen så tänkte jag att jag vill åka till Handen en sväng, får se hur det blir med de men nu back to städning.

alltså HAHAHAHHAAHHA.. störd jävla bild..

Marcus du får inte stoppa köttbullar i näsan Marcus nej du får inte stoppa köttbullar i näsan där

Jag Hanna och Samira drog till Skogås och hängde lite med Matte och Sebbe J! Sebbe D den jäveln jobbade över så han han vi aldrig träffa. Sen drog vi hem till Sammie igen och nu är jag hemma som jag vart ett tag. Imorgon drar jag till gallerian med Mammi och senare mot eftermiddan har jag no idea! peace and love.


Kärlek till er!!


Yeah

Skogås right now, Nea o Hanna ska göra lite buisness you know! Drar nog sen hem med my bitches eller till Marcus, får se! Peace!


JUUUUUL LOV!

Äntligen!! Är hemma hos Samira med Hanna nu kl 4 drar vi och gör lite ärenden sen tbx hit tror jag! BYEE!!



<3

Igår drog min fina bror till Thailand.. Roligt för honom, tråkigt för mig.. Vill också!! Gonna miss him alot! Julen blir inte riktigt densamma utan honom!


No woman, no cry

Trött och döende.. Eller nja inte kanske döende men nära på.. Snart julafton, de vill säga snart kryssning med la familia + Marcus och Halim. Mysigt värre! Nu ska jag och Marcus sova i min nya och sköna säng, godnatt!

I miss this

Söndags mys


Hello! Helgen behöver jag inte skriva om säger bara en sak bajskisskitusch. Nu ligger jag i soffan i lägenheten helt själv, My och Amanda är och möter Josef och David som oxå ska hit, sover hära i natt. Bara tre skodagar kvar LML! Ajjjjjja byebyebye!


Bild från när tjejorna skulle till balen och jag skulle träffa gjordens snyggaste och en till, haha!

Tatuera in kanske?


Jag + converse + slask + snö = INTE BRA ALLS!

On my way to my darling right now! Har i alla fall fått en ny säng, fan va skönt så de va något bra! Imorgon e de sista dagen på jobbet också, äntligen!


Crazy

Precis jobbat klart, drar nu hem o käkat mat med mamma, Kenta, Casper o hans tjej. Mysigt! Sen kommer Marcus förhoppningsvis o möter mig så drar vi till honom, peace out!


Hemma hos min älskade just nu, dock e han inte här för han jobbar till typ 2. Kul! Aja.. Ska bara kolla klart filmen på tv sen sova, peace!

Friday friday gonna get down on friday

Var i farsta idag med klassen och det gick super bra för mig Hanna och Emma ..verkligen ..jätten bra! Drog till Vittra en stund och nu sitter och hänger med Amanda My Sofie och Elin. Ikväll hoppas jag nåt riktigt kul händer är jävligt taggad på att ha KUL! Men få se vad som händer! :)) Bajsss...


Får psykos

Ligger i sängen med en sovande (snarkande) marcus, ja är absolut inte trött men vill ändå inte sätta på datorn eller liknande.. Blir galen snart fan! I alla fall så drog ja till stan idag, handlade klart julklappar så de känns skönt, bara en liten grej kvar. Men imorgon så blir de skola, sen ingen aning faktiskt! Ska väl dö ensam hemma eftersom min älskade jobbar då.. -.-


2012 is my year!


Om my way 2 the city

Är just nu påväg o ska handla klart julklapparna för i år, och sen se om ja kan lämna in min älskade iphone på lagning. Men nu ska ja fortsätta lyssna på musik o spela temple run!


When im alone I really miss you


Jag har roligt

Står just nu i cafeterian, och vill bara heeem så jävla tråkigt!! Idag efter plugget drog jag hem och kolla på GG så himla awesome mandis har laddat ner till mig så har börjat om och kollat sjukt bra! Två prov imorgon woho wish me luck. Även fast skolan är riktigt nice och rolig så tar det ändå kål på mig att sitta vid bänken och jobba, vill bara ha helg eller nej vill ha LOV!


Fun day with my sunhine!

Drog idag med Sarah in till stan för ja hade presentkort på makeup store, skit kul va de o ja lärde mig fett mycket! Men men, är nu påväg hem till Marcus, så skriver säkert sen. Man kanske inte ser så mycket på bilden, men i alla fall!


allt och liteting

Slutade elva men kom nyss hem wooho! Var på nåt hotell med halva klassen efter det drog jag Hanna och Emma till gallerian sen drog jag och Emma till Mcdonlads och så kom Karro Julia och Becka ditt så käkade vi sen drog hem. :)) JUSTE! lite kort om i helgen. Fredags vet ni Lördags hem till Becka och hade riktigt jävla skoj med några tjejor i klassen plus fyra till och Hanna såklart! och i söndags hade jag söndags mys med My Amanda Elin och Alex!


Me and Karro i lördags!


Hahahahahahahahaha

Jag har ingen humor


Yeah

Sitter med Sarah just nu o försöker plugga lite, roligt värre!


Just livin my life

Baaaarca vann!!! Hade skit kul hos Karim med alla mina boys som vanligt! Nu till Marcus o sova, fett trött!


Bitch

Jobb och nu påväg till Karim, va segt de gick idag.. Blä! Men de är bara en helg kvar sen får ja lov! Drar i alla fall till Marcus sen, peace!


Med dig är jag lycklig


That's how we rool

HAHAHA! Det är ju för underbart att folk skriver vad ska ni göra dära, när jag inte äns skrivit att jag ska vara med mina brudar! hahaha..


I just smiled.

Godmorgon, vaknade upp i Emmas sköna säng, dock inte vid den tid ja ville men men.. Nu blir de jobb, sen hem till min älskade bror!


Livet leker

Min fredags kväll blev inte alls som planerat! haha! Jag och Hannubunny drog hem till Linda där även Anna i klassen var och några andra inte als läskiga killar ..nejnej. Så jag ni vet forever alone drog till Svartbäcken hem till Sandra där bland annat Kruger min kära bror var, men hängde mest med Sergio och han två polare hela natten :)) Men kom iaf hem för tio min sen awesoome, ska bara upp om tre timmar -.- Aja GODNATTTT!


When I try to be there for you, you pusch me away

Min klass är ju för skön/efterbliven, rolig/dumaihuvudet, snälla/störda haha! Ny överaskning varje dag! Men iaf idag efter skolan drog jag hem och sooov så jävla skönt! Helgens planer ser väl ut så hära. Idag dra med tjejorna till nynäs och träffa Sergei ( fast bara kanske ) annars ligger jag bara hemma och käkar ton med godis. Imorgon upp kl 9 för att jobba i hanveden sen på kvällen antligen på fest med några av tjejorna i klassen eller hitta på något med mina alldeles egna störda brudar. Och på söndag sova sova och sova, kanske träffa Samie oxå det var ju länge sen nu!! Men ska väl käka nu och vänta på att SirGay svararrr :) bay bay!


Bajs

Sitter i matsalen med the peeps. Vill bara åka hem o mysa med min kille istället för att va här! Anyway idag drar ja hem till emma o sover där, sen imorgon blir de jobb. Kul!


forever alone

Nu drar jag till caféterien och tjänar lite stållar, wooho! Sen Dra jag hem till Hanna eller hem helt själv -.-



Let the haters hate

Godmorgon! Sovmorgon idag, fan va skönt de va! Är påväg till tåget för att möta emma och sen försöka kämpa mig genom skolan -.- drar sen med emma till stan o kollar lite sen på bio med min älskling. Men nu måste ja skynda lite, bye!


natt

Min dag. Skola och efter Det drog jag till vittra sen hem och vid sex drog jag till "jobbet" vid halv nio kom Mandy ditt och nu ligger vi i min säng och hon sover såklart :)) men KKKK på det hära. GODNATT NATTI


Snyggingen balex och världens underbaraste Sergei!


Så nu släpper jag allt och går min egna väg orkar inte höra att man ska se ut si och så. Jag ska vara nöjd ingen annan


Jag ser inte det ni ser.


Så sant

Ingen är rädd för höjder, de är rädda för att falla. Ingen är rädd för att spela, de är rädda för att förlora. Ingen är rädd för mörkret, de är rädda för vad som finns i den. Ingen är rädd för att säga jag älskar dig, de är rädda för svaret.


Min kärlek, min livslust, mitt allt

Har inget intressant o skriva så de blir inte så ofta. Men har nyss slagit in lite julklappar och ska väl snart dra till Marcus, ha de gött!

Im suprise you didn't se this in the bibel


Hell no..

Ska sammanfatta lite snabbt vad som har hänt under dagarna. Lördag: sket i att dra till andre för ja va så jävla trött o drog hem till Marcus o somnade nästan på en gång. Söndag: jobb, sen hem med Marcus. Måndag och tisdag: va hemma för att ja hade sånna jävla kramper i magen.. Så bakade lussebullar med Marcus o tog de mest lugnt. Just nu är ja påväg till hemska skolan.. Fortfarande ont i magen, men ja får väl stå ut..


I have no one

Har bara vart hemma idag för har inte mått bra. Var hos Myran en snabbis oxå men nu ligger jag i sängen och ska sova för ska till skolan imorgon fast jag mår piss, ont i huvudet Mverk och kallsvetas.. Men det är inte direkt nån som bryr sig så GODNATT


All I want for christmas is you



helt rätt


Värden snurrar just nu

Mitt huvud sprängs snart och min mage är kaos! Inte bra ..inte alls bra jag som ska jobba på Onsdag Torsdag och lördag! Men säger nu Godnatt och sovgod har en känsla att jag inte kommer sova så bra i natt ...



Helt sjukt vad jag längtar till nyår!! Se vad glad jag var :)


Hörde jag att det snö? ..FML

Jag verkligen hatar måndag igentlign för har då Matte kl 8?!?!!?!? på morgonen ... -.- Men denna måndags morgon har nog aldrig vart roligare! hahah Joel gjorde så min morgon tills jag fick kramper i magen och kunde inte äns sitta ner.. Men det gick bort efter lunchen som tur var. Efter plugget drog jag iaf hem och har sovit tills nu, riktigt jävla skönt! Har nu ont i magen igen så ska tvätta ansiktet sen gå och lägg mig. Hoppas jag somnar tidigt för längtar fakriskt tills imorgon då jag får träffa Hanna och prata gosssssssip :))) haha! Men Godnight!


Nej nu blev det kladdigt

Hello! Japp igår drog vi tjejor till Vincent, SKIT kul! fast vi var inte dära så länge för det blev kaos såklart. Peter kom och hämtade oss och säger bara en sak stackars honom! hahahah. Han skjusade hem oss till Andre vid två halv tre drog alla utom jag Hanna Elin Kenny Felix och nån Pontus tror ja.. Kanske somnade vid halv 5 (y) och vaknade kl 9 -.- Idag har jag snabbfattat vart i handen, kollat handbolls match, vart hos Hanna vart hemma, badat  och nu är jag hos Amanda. PEACE :))


En bild på min skönhet

This time baby, I'll be bulletproof

Ska bara göra mig lite i ordning sen drar ja till Andre en sväng, sen hem till Marcus, peace!

Love

Igår efter skolan mötte ja Hanna en stund och sen drog ja med Marcus till länna o köpte julklappar, efter de drog jag hem och så kom Hanna hem till mig igen. Mysigt! Men nu har jag precis slutat jobba, ska hem o duscha o så får vi se om ja drar hem till Andre en stund och sen efter de kanske hem till Marcus. Maybe baby.


I am who I am because of you. You are every reason, every hope, and every dream I've ever had.


Kan jag ta ett foto av dig? Så kan jag visa tomten vad jag vill ha i julklapp.

Nu drar jag hem till Sebborna och Matte. TJAO!


@bussen

Min o Sarahs tidningsartikel, grymma vi är! Nu vart de precis donken with the people (y)


Kill me

Gick upp kvart i 7 o åkte med Marcus till handen sen mötte Sarah och resten av klassen för att dra till Expressen på studiebesök. Så de ska ja göra idag! (y) sen får vi se vad som händer. Peace!


Come a little closer

Va på väg till tåget, lite halv stressad sådär.. Så kommer min räddning, bussen! Flyt eller? Ja! Påväg till skolan nu, sen blir de hem o plugga, eller åtminstone försöka. Men peace off så länge.


RSS 2.0