forever alone

Jag och Mandy gick upp vid halv 12 käka frukost sen drog vi till mitt nya hus så Amanda fick se det :) Efter det mötte jag upp Hanna och Samira så drog vi till stan och handla lite sen hem till Samira och kolla TV. Efter middagen drog jag Hanna och André och solade, behövdes verkligen! Träffa även Jackis i vh som jag inte träffat på sjukt läänge! Nu är iaf min outfit till fredag helt klart! skit bra! Bli bara hemmakväll för mig själv ikväll, kul! ..jätttekul! Godnatt på er!


Moi and Jackis i våras


7. A photo of your best friend(s).


7. A photo of your best friend(s).'


Söndasgmys

Sov till halv tre idag, sen vid sex drog jag till Handen mötte upp Mandy sen kom Lisa förbi en snabbis för hon skulle till Mr x. Jag och Amanda drog och handlade sen hem till mig och chilla gal1. Hon ligger nu och sover och jag är super duper pigg (y) bra jobbat! Imorgon ska jag visa Amanda mitt nya hus sen drar jag in till stan med Hanna och Samie :) men GODNATT på er!


I somras när jag lekde med The Boss pistol


"If you're a bird, i'm a bird"


hell yeah

Hello! Ligger i sängen med Marcus, mysigt värre! Ska snart duscha och sen kolla Yes Man. Idag har jag inte gjort så mycket, match och sen fixat med halloween pumpa med min älskling och såklart lekt med söta Alma. Nu ska ja dö en stund, sen imorgon drar ja med Hanna och Nea till stan. Peace out!

Har missat några dagar haha

4. A photo of the last place you went on holiday.

6. A photo of someone you love.

This is what I call love!

Im thrilled..

Tjoo everybody! Hur är läget med er? Med mig är de prima ballerina! Åkte som sagt till Skärholmen med Emma igår, köpte ett par jeans och två linnen. Mysigt att få umgås med min lilla prick! Juste glömde bort o berätta om fredag, åkte ju som sagt till fan event med Sarah. De va ju en kul upplevelse eller något.. Haha nej men de va häftigt, blev bara döv efter från alla som skrek sönder sin hals! Men nu ska jag dra med Marcus ner och käka frukost, peace out!

Här får ni en bild på min fina kusin Emma, kräftskiva för nått år sen!

6. A photo of someone you love.


haha!


fail fail fail fail fail

Skulle ju på bio men NEJ! blev inte så, så vi stack och fikade istället, Sen så skulle vi på fest i haninge men NEJ! blev inte så heller! Så det blev hemgång, så nu ligger jag här helt alone i mina pärons säng - forever alone. Assss rolig lördag ...verkligen (y))))). Aja Godnatt alla som är ute och har skit kul! :((( Eller nej gå och skit ner er ... ( surgubbe)


Ägnat till hon till vänster uppdatera eller så slår jag dig!!!! puss :)


Saturday night

Sitter hemma hos Hanna nu och har gjort det i en timme typ, men vi ska strax röra oss mot stan där alla andra av brudarna är, så ska vi se bio. Aaaa det var allt TJARÅÅÅ



I wan't to do something for the first time.


HALLOWEEN

Igår drog jag och brudana till Josef, Mandys och Mys klasskamrat! Där det var lite folk. Vi drog hem vid ett eller två kommer inte riktigt ihåg, jag drog hem tll Mys Pappa med henne och Manda, Åt lite och snackade med Oliver innan vi gick och la oss med jag somnade inte förs 5 säkert för My och Oliver skulle ju prata hur högt som helst!! Klev upp vid ett imorse och drog hem vid tre så har nu bara vart hemma och duchat och settat vid datan. Idag vet jag inte riktigt vad som händer antligen Haloween fest eller till M fast om brudarna bestämer sig att dra till M så blire hemme kväll för moi. Men får se! Hare bra.
Två bilder från igår hemma hos Josef.



5. A photo of you when you were anything but happy.

Hittar ingen bild! Så hoppar över den!!


Vilket jävla väder, håller på att svettas ihjäl!

Godmorgon, eller något! Sitter på bussen påväg till vh för att möta Emma, drar sen till Skärholmen och shoppar upp mina pengar ;)


4. A photo of the last place you went on holiday.


Godnatt!

Och vafan gör jag uppe nu? JO, jag väntar på min as packade pojkvän som krökar med sin klass på en torsdag.. Yeay.. Haha idiot! Paaaaaaallar inte! Men nu ska ja dö, skriver imorgon eller något. DIE BITCH DIE!

Vill åka utomlands fan!

hos Myran

Ändrade planer jag och Amanda sover hemma hos Mys pappa istället. När jag jobbade fick jag sällskap av Victor Bullen och Fodas så lite roligt hade jag iaf ... Men har inget att skriva ju så nu ska jag gå och joina dom andra i köket eller NEJ siter bättre hära :) GODNATT!!


Börja om igen..

Att försöka plugga matte klockan 10 så lyckas man inte så bra.. I alla fall inte jag. Nu skiter jag i de här, nu blir de The oc! Peace!

Nu har ja bokat biljett till min underbara Nathalie på onsdag, fan va jag läääängtar!!! ♥

Yeah

http://headzone.myshowroom.se/ http://www.headzone.se/

No man or woman is worth your tears, and the one who is, won't make you cry

Skola idag, försov mig som vanligt.. -.- Skärpning! Ikväll ska ja ta de lugnt själv, kolla på film o mysa för mig själv haha. Får se om Marcus kommer hit senare, men men. Nu ska jag plugga lite matte sen dö ett tag, peace!

3. A photo of a time in your life that's over, but you wish it wasn't.


Robert Pattinson med Sarah imorgon då!

Vem har fått VIP biljett till att se Robert Pattinson på hovet imorgon då? JO JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!!! Ska få sitta längst fram o fucking hälsa på honom, får se klipp från filmen osv.. TACK SARAH FÖRFAN, DU ÄR EN ÄNGEL!!!!!!

3. A photo of a time in your life that's over, but you wish it wasn't.


when we were this close


Fult ös medveslös

Igår efter skolan drog jag som sagt till Myrans, Mandys och Soffans skola, och hängde dära i en timme med dom och Elin som oxå var dära! Efter dom slutat vid halv fyra!? så drog vi alla brudar - Hanna till café 60 med Becky från Malta hade inte träffat henne sen juli sjukt länge sen ju! Men det var iaf skit kul att träffa henne plus att hon hade en liten bulle i ungnen haha! Men vi bästemde att vi skulle träffa henne på lovet och hitta på nåt tillsammans :) Kom hem runt 8 och däckade på en gång!

Idag har jag vart i skolan, jag och Hanna gick på idrotten idag oxå! ..fem styckna var vi, rekord tror jag fan! Vi fick lite skäll av Merve för jag och Hanna inte sprang hahah mupp hon ÄR! Vi drog sen till Handen och träffa halva sverige, Efter kom Mamma och hämta mig vi kollade tapet så nu har jag äntligen valt tapet!! Ska dra och jobba snart och då kommer Amanda ditt så sticker vi hem och sover hos moi i kvällen. Men tjaarå så länge!


Fina underbara Sarah!

Sarah Waktel, en störd jävla brud som får alla snygga killar! Hon föredrar killar med blåa ögon och muskler, smack that! Nej men ärligt, Sarah är en av jordens snällaste och skönaste människor. Har alltid kul med henne! Puss på dig fina du!


FML

Idag har de inte hänt ett skit, skola bara. Saknade Sarah den jäveln.. Men nu ska ja krypa ned brevid Marcus o sova, godnatt!

HAHAH.. Ja och Mackan e fan kändisar!

2. A photo of yourself a year ago.

Tog någon random bild på mig från oktober förra året. Sometimes I just wanna go back, sometimes I really don't.

2. A photo of yourself a year ago.


Hittade verkligen ingen bättre bild, sorry! Men det hära togs iaf för ett år sen och 26 dagar. Lite kul oxå för denna kväll är lite så här speciell haha, fast jag skulle vilja glöma den natten så kommer jag nog aldrig göra det haha! usch.


Watch how good I'll fake it

Imorgon efter skolan tror jag att jag drar till Mys Amandas och Soffans skola för kl halv 5 ska vi möta upp Becky och kanske Anna och Dina för det var ju ett bra tag vi träffade dom sköna människorna! Så får se om jag drar hem i mellan eller tar med mig Hanna till doms skola! ;) Har inget mera på hjärtat nu, GODNATT


Världens sötaste hund!


Shcool

Hanna sitter och jobbar om vårat arbete och jag sitter vid Facebook, så det ska va! Hahah! Nej men hoppas vi får MVG annars kommer jag döda Hanna :) ska väl hjälpa henne liiite nu, eeller. Tjaråå


Håll hårt i din goda vän, för ute finns det gott om ormar.

Hello! Sitter o pluggar lite tills historia provet, går väl hyfsat. Får hjälp av Elias o Carro så vi får se hur de går! Idag blir de plugg, plugg, plugg och sen får jag se om de blir att åka till Marcus eller inte. Men nu ska ja fokusera på historian, peace out!

En bild jag gjorde på Digitalt skapande för ett tag sen!


GODMORGON

Livet har tusen motgångar -

 det handlar om att ställa sig stadigt på benen ändå
Hellre flera bekanta än en bästavän - när hon försvinner rasar hela din värld
Va tyst och klara allt med egna händer - för ingen annan tänker som du gör
Blickar menas oftast något posetivt - Du syns, för inte fan kollar vi på fula människor
Någon kärlek/vän kommer alltid såra dig - Se de som en fördel, nu vet du vad du inte vill ha

1. A photo of you


Jag heter Linnéa och är 16 år alltså 95a. Går i Riksäpplet hotel&turism. Jaa jag har spelat handboll hela mitt liv nästan, fast jag slutade för ett år sen och jag ångrar det grovt för jag verkligen älskade handbollen. Min vardag betår av skolan och vänner bara. haha! Jag vet inte direkt hur jag är som människa jag är väl bara en helt vanlig människa eller nej för då skulle jag inte vart en av woulfpack för där är ingen normal, en normal männsika skulle inte passa in där :) men aa svårt att beskriva hur jag är. Men mer om mig kommer väl senare BYE!


Love


Godnatt! ♥

Neas lilla påhitt

1. A photo of you.

Som sagt så heter jag Samira, född 94. Lever mitt liv till fullo och försöker mitt bästa att va en sån bra människa som möjligt. Just nu består min vardag av skola, handboll, dans, vänner, familj och pojkvän. Vet inte riktigt om ni vill veta något speciellt om mig, men de kommer med tiden. I alla fall kan ja berätta att jag är en riktigt glad, störd liten prick som har en passion för dans. Mer om mig kommer senare, peace!

Bara för att

1. A photo of you.
2. A photo of yourself a year ago.
3. A photo of a time in your life that's over, but you wish it wasn't.
4. A photo of the last place you went on holiday.
5. A photo of you when you were anything but happy.
6. A photo of someone you love.
7. A photo of your best friend(s).'
8. A photo of a time when everything was changing.
9. A photo of you and someone you love.
10. A photo of something that you miss
11. A photo of something you enjoy doing.
12. A photo of you and a friend.
13. A photo of a night you loved.
14. A photo of last summer.
15. A photo of someone you find attractive.
16. A photo of you were happy.


En push-up behå är som en påse chips. Du öppnar påsen och det är halvtomt

Var så grymt trött i morse helt sjukt! men så duktig som jag är så krigade jag mig upp i mörkret och tog mig till skolan. Och även fast jag mådde illa, spyfärdig och allmänt trött så gjorde ändå Eric Mahmud och Jerald min dag, hahah så jävla efterblivna! Eftersom jag mådde så dåligt så somnade jag på en gång när jag kom hem och sov till HALV 8 !?!?! japp jag kommer kunna sova ikväll ..Lite sovmorgon imorgon iaf, vi börjar kl 10 istället för halv 9 (y) Ska glo TV och äta godis nu. tjarååå

¨
You can count on me like 1 2 3 I'll be there


FTS

Godmorgon, jag tog lite sovmorgon som vanligt.. Hate this monday mornings! Igår så gjorde jag inte så jätte mycket, tog de mest lugnt med min fina. Lagade amerikanska pannkakor (Som kanske inte vart de finaste) och kollade på film, mysigt!

Jag vill ha sommar, jag vill ha tillbaka mitt hår, jag vill åka utomlands, jag vill bara bort ifrån cp, skit skolan.. -.- DÖ!

And now it's hard to forget you

Segaste helgen på länge! I Fredags var jag hemma hos Alex med brudarna och några till och i Lördags så var jag hemma hos Natta med några, hemma hos Natta var även Alex tviling kusiner och måste bara säga fyfan vad sköna dom är! haha! Och idag har jag absolut inte gjort ett piss. Imorgon börjar jag kl 8 medans alla andra i klassen börjar 9. Så orättvist! Ska kollar TV sen försöka sova. Godnatt!


Krossa alla fönster


Outside the box

Håller på att fixa o trixa lite med bloggen så just nu ser den helt sabbad ut, men de kommer! Just nu sitter jag hemma hos Marcus och ska städa hans extremt äckliga rum haha.. Jag är jordens snällaste flickvän, jag vet! ;) Men peace out fuckers.


WELCOME TO MY REALITY

Sitter hemma hos Anton nu helt lonley i hans rum. Idag har jag vart på dop min minsta kusin Rasmus döpte sig, efter det drog hela "feta" släkten till Larsen för fika och mat så har tillbringat hela min dag i tungelsta kyrka och här hemma! Ska möta upp Hanna och Andre snart så drar vi till Natta, så japp där kommer jag vara hela kvällen! Imorgon kommer min familj hem efter att varit i Barcelona en hela vecka på fotbolls cup plus att dom kamade hem guld! Stolt syster :)
Ha en bra lördag!

Dissa henne för mig, häldre hon än oss, du och hon mot oss, haha hon men inte vi, hon hon hon inte vi vi vi, du är dum i huvudet hon hon hon haha kolla och du är med henne. hur längre kommer jag klara?


Bara för att Hanna är våran number one stalker så får ni en bild på bruden!

Dissar min gamla blogg för denna, så Nea nu dissar du inte den här ;) Men som sagt kommer mer info om oss i ett senare inlägg. Nu ska jag i alla fall åka o spela handbollsmatch på en fredag -.- Vinner vi inte.. Då jävlar alltså haha! Peace!


första inlägget rååå

Yes nu ska jag börja blogga igen! Fast denna gång med Samira. Få se hur detta kommer gå då :) Vi kommer väl skriva lite om oss själva i ett annat inlägg senare eller imorgon. Och efter det börjar vi blogga! yeei. Ha en bra fredag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0