ILY


Tpl

Jag orkar inte.. Äre någon som har lust o byta miljö med mig! Snälla säg då till.. Hahah nej men vafan ja pallat inte, skit på skolan o blabla! Trööööööött chey over here..


woopwoop

WOOOHO äntligen internet hemma!! ..Japp därför jag inte skrivit! Har nu flyttar hur jävla skönt som helst. Kom nyss hem från skolan iaf och ska inte göra ett piss idag så de så. Men jag är nu back on track. seeya!


Ni har missat lite i mitt li nu, har te.x hittat min nya man! snyggsnyggsnygg


...

Hej hopp snopp. Ligger i soffan med Marcus, ska snart sova! Idag har ja inte gjort så mycket, Marcus och jag drog o köpte pizza och sen har vi bakat sjukt god smulpaj. BÄST JAG ÄR!!! (Bara jag som bakade..) Nu ska ja stänga av datorn, peace out!


Hard work work

Sitter just nu o väntar på tåget, åh va ja vill hem.. Igår efter jobbet drog jag o träffa Hanna en stund och sen hem till Marcus, somnade rätt tidigt, så kom han hem sen vid halv 4 eller något o väckte mig.. Den jäveln! Drog sen till jobbet vid 10 o slutade precis. Mösigt värre o lukta korv!!!!!


Redbull kanske?

Sitter just nu på tåget påväg till jobbet, fan vilken pain de va att gå upp imorse.. Drog som sagt på dansen igår, fan va kul de va! Efter de, fort hem o duscha sen med Nea o Hanna till nynäs! Drog sen runt ett till Marcus jobb, väntade där på att baren skulle stänga så vi kunde åka hem o sova. Somnade i alla fall typ halv 4, fun!

 

 


Champagne showers

Sitter i sängen med mig själv o tar de lugnt, ska snart käka och sen dra och dansa. Efter de åker jag nog till Evelinas kompis typ i Nynäs, lite chillkrök antagligen. Får se om jag drar med ut sen eller kanske drar hem eller till Marcus jobb, beror helt på om jag orkar. Ska ju upp imorgon och jobba. Men ha en bra fredag förfan, peace!

It's friday friday gonna get drunk on friday

Egoboost


My universe will never be the same

Precis duschat, ny blir de ansiktsmask, marabou och the oc. UNDERBART! Sen får vi se när Marcus kommer instampandes här inatt.. ^^
Bild från helgen, haha ♥

Some people are just not worth it.

"Vänner kommer, vänner går, men bara vissa består."

Det har jag nu insett är jävligt sant, och jag vet i alla fall just vilka mina riktiga vänner är och de är åt helvete värda att behålla.

I got my mind set on you

Godmorgon.. Är helt förvånad över att jag faktiskt gick upp i tid, sjukt trött bara! Marcus började kolla på film fett sent igår men ja däckade innan han ens hade börjat kolla, men är endå sjukt trött.. Idag blire skola sen hem och antagligen träning, men ska fortsätta tycka synd om stackars mig och önska att ja hade miljoners med redbull!


wait for me

Ligger i sängen med Marcus, ska snart sova. Skönt! Har inte hänt så mycket så har inget speciellt o skriva.. fun! Nej men skola imorgon och resten av veckan, bara att kämpa på.. -.-

H

Yes måndag dåra! Idag har jag vart i skolan sen efter den drog och Hanna till Samira så chilla vi galet dära och snackade om saker som jag och Hanna behövde få ut oss! Drog sen hem och har bara vart hemma ikväll. Jag är så otroligt trött på allt&alla. Jag sätter nu ett stop och tar en paus för jag orkar ej längre. Behöver ändra på mig och hela mitt liv. För jag orkar inte längre, det kan inte fortsätta så hära. Jag förkännar det inte.

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.


Jag.är.död.

Somnade inte direkt vid en bra tid igår.. Så just nu vill jag bara skjuta någon, ungefär så. Är påväg till skolan nu, sen blir de väl hem o plugga eftersom ja inte hunnit med de i helgen, yeay!


skitdag

Har inte haft tid att blogga eller jo kanske jag haft med inte orkat! I Torsadgs när jag hem från serveringen var jag helt slut med kunde endå inte somna ..Så det slutade med att jag hoppade skolan på fredan. På fredags kvällen kom Amanda till mig så åt vi middag sen drog vi till Andres hus fast där var bara Alex och Jack, vi hämtade upp Jackis så drog vi alla tre till Balex i två timmar, kl tolv drog jag och Mandy till centrum för att mötta Hanna men vi träffade Jocke Oskar och Skåne dära så snackade med en stund innan vi drog oss hemmåt.

Igår drog vi tjejor till Huddinge på fest men drog därifrån ganska så snabbt, då drog jag och Mandy till Handen för vi skulle mötta Hoffa Victor men nej då kommer tio andra bilar oxå så haha japp vi var med dom resten av natten. Hela jävla lördagen har "gud" vissat mig tecken på att jag bara ska ligga hemma men gjorde helt tvärt om så det slutade med att Amanda satt och as garvade för hon var så jävla trött och jag grät för jag var så jävla trött och tröttpålivet. Hade jordens otursdag igår helt sjukt! Men jag kom iaf hem kl 4 på morgonen typ. yeei.

Idag har jag absolut inte gjort någonting! Skitdag ..


Trött

Sitter på tåget, ska till jobbet. Men för i helvete vad jag är trött.. Ska direkt hem sen o sova!! Somnade fan typ vid 5 igår.. -.- snark! Marcus låg fridfullt och sov när jag gick, snacka orättvist! Nu ska ja fortsätta tycka synd om mig o längta till en redbull!


Fin bild på mig o min andra bror Danne!

Jobbat idag och sen mött upp the boys o släkten o spelar bowling, va as kul! Bilder kommer sen! Just nu håller jag på att vänta på att Marcus ska sluta jobba så drar vi hem till han och sover. Men skriver kanske imorgon efter jobbet, peace!


Död.

Sitter just nu i min älsklings tröja, snodde den från honom.. ^^ Han saknas dock här inatt men ja får väl stå ut! Men nu ska jag göra ordning varm choklad och kolla ett avsnitt oc, sen blire sova så jag orkar upp o jobba imorgon, peace!

Right now at Niklas place!


Fun

Har vart hemma sen onsdags, inget har gått bra sen dess.. FML! Hanna kom hit och väckte mig vid ett så käkade vi lite och satt mest och snacka, mysigt. Efter att hon gick hem kom även Marcus hit en stund och gjorde mig sällskap, han drog tyvär nyss för han ska jobba.. Roligt värre!


Bring me back to life

Ligger här ensam i Marcus säng och tycker synd om mig själv.. Ska snart dra ner o käka något och sen blir de väl att kämpa mig till bussen och åka hem. Peace!

När jag väl skriver så kan ja tillägna detta till min älskade bror som fyller 24 år idag, graaaaattis finaste!

Torsdag

Sitter hemma hos Hanna nu, vi ätit osv nu och ska gå om tio minuter. Hörs under dagen. BYEBYEE


Ja jag leker snygg

Smart may have the brains, but stupid has the balls

Hade sån jävla huvudvärk i skolan idag så det var sjukt! Men krigade mig iaf till Mandys och Mys skolan som ni vet. När jag och Mandy kom hem till mig alltså runt 5! så har vi bara ätit snackat och haft det allmänt bra som förr, underbart! Men nu ligger hon och sover såklart ha ha! Borde igentligen har pluggat på maträtterna och vinerna, men det sket sig ju! ååh är as nervös inför imorgon när vi ska servera riktiga gäster för första gången i mitt liv och det är inte några heller! gaaah! Men imorgon drar till Hanna och äter frukost med henne sen drar vi till plugget och är dära till 11 på kvällen, men mobil bloggar under dan så ni får se min snygga outfit :) GODNATT!


weeeeo fjortis power!
sötnosen för några år sen


Nighty night!

Visst har denna dag vart skit, men endå så har jag fått spendera de med min älskling så de gjorde ju så jag inte tog självmord liksom! Men nu ska jag dö en stund till det blir morgon och sen dö lite till när jag vaknar.. Godnatt.

Fml

7 anledningar för att jag hatar mitt liv just nu

• Jag är sjuk.
• Har fått jävla skit munsår.
• Min älskade Iphone är sönder.
• Jag missade handbollsmatchen idag pågrund av att jag är sjuk.
• Jag måste plugga men jag orkar inte.
• Jag har fett mycket och göra resten av veckan.. STRESS!
• Jag vill ha pengar.. men de är slut... UNDERBART!

FOREVER ALONE

Går dagen var jobbig särskillt på eftermiddan igår, var helt slut! På kvällen gick jag och solde sen träffas Myran en stund. Skolan idag har bara vart allmän tråkigt för första gånge, brukar faktiskt annars vara roligt. Sitter iaf nu i Mandys och Mys skola helt jävla lonley, dom är på lektion så sitter här vid alla tusen datorer utanför dom lagomt pinsamt!!! Aja efter dom slutat drar jag och Mandy hem till mig. BYEE!


I wan't to shoot somebody! ..tpl


du var lugn, du var glad, du var lättsam. jag var dum, du var smart, jag var fängslad. Men min mun vill ha dina läppar.


Passning av Alma, hejhopp!


Under löven

Jag försöker men jag förlorar varje gång
Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om

Idag är det Becka deckas födelsedag hurra hurra hurra!!

Igår somnade jag vid sju och sova hela natten, grymt jävla skönt! Jag fick G på mitt omprov idag (yyy) så det blir Uppsala i helgen :) men nu har vi servering resten av dan jippie jippie BYE


Love

Död chey.com! Hade engelska redovisning idag, skrattade mig genom hela skiten haha.. Nu ska ja packa ner lite kläder sen kommer Marcus o hämtar mig. Förresten så har jag skaffat mig ett litet helg jobb, mer om det senare.
Saknar min fina!

Nu kommer jag aldrig kunna sova, tack för den!

Måste bara skriva att jag var överlycklig för en minut eller två sen men det lyckan togs bort snabbt och nu vet jag inte om det var bra eller dåligt! Fan.. Ska nu skriva depp saker till Marcus och planera våra under ground tsm sen sova! :( punkt


söndagschill

Ikväll var jag ute med Hanna och Samira och snackade om lite saker som behövdes. Annars har jag bara kollat Jersey shore snackat med mupparna Amanda&My och suttit vid datan flera timmar, typiskt söndagar. Imorgon börjar jag en timme tidigare i skolan än var min klass gör, skitkul! men är man särbarn så är man -.- Samma sak gäller imorgon och på onsdag så måste jag stanna kvar efter alla andra slutat. (y) Jo men mitt liv är ganska så bra faktiskt förutom att skolan går piss har inte fått ett enda G sen vi började, mina vänner mår inte sådär kanon bra! Mitt smink är hemma hos Myran :( Och har två omprov denna vecka och på torsdag ska jag gå i skolan från 13:00 till 22:30 gaah! Jo men vafan helgen är fullbokad så livet är ganska så bra föfan! Inte för jag kommer kunna sova nu med GODNATT!


Det går inte att förklara hur mycket jag älskar denna bild! hahaha


Rock & roll baby

Enormt trött.. Har slitit med debattartikeln som skulle va inne ikväll, fyfan va jobbigt.. Har suttit i några timmar nu.. Hemskt! Nu ska jag somna med min Marcus, godnatt.

Finns alltid, kärlek till dig!

Då ber du alltid om mer

Igår när jag och Myran vaknade latate vi oss bara hemma hos mig hela dan sen på kvällen drog vi till Alex där alla tjejor var och vid halv tio drog vi hem till Kimmy där det var folk, Samira kom även ditt :) Jag stannade där till 3 då drog jag My och Amanda hem till mig och sov. Vaknade ganska så sent idag och har bara pluggat och suttit vid datan, men ska strax äta sen dra ut och träffa Hanna och Samira. Så vi hörs efter jag träffat dom. BYE!


SNYGGSNYGGSNYGG!! My har laddat ner Justins jul album så sitter och lyssnar på det, love it!


Just nu at kimmys house!


fult ös medveslös

Min fredag. Skola såklart och efter det drog jag och Hanna till handen en snabbis sen drog jag till skogås UTAN mobil för glömde den i Hannas väska så satt där och hoppades på att My och Amanda skulle komma och till slut kommer dom! Ingen av dom hade heller mobil så vi var ju fast dära ( Vi skulle vänta på Alex dära men hon skulle inte komma förs 2 timmar typ ) så vi drog hem till Sebbe Sebbe och Matte och hängde med dom ett tag innan Balex kom. Jag och My stack sen hem till henne och sen till mig och här har vi vart hela kvällen och kommer fortsätta tillbringa våran natt hära! Skön fast ända tråkig fredag, vill ju uuuuut!!! Aja det blir nästa helg då eftersom imorgon ska jag till Alex och vara barnvakt med henne plus brudarna. Hoppas ni haft en rolig ute kväll iaf! GODNATT!


En random bild från i somras på mig Mandy och Jackis :)


Money never sleeps

Sitter hemma hos Mackan med Evve! Ska spela monopol nu sen kanske dra ut, får se. PEACE!


Kääärlek

11-11-11

Hello, sitter vid datorerna med Sarah och Elias. Mysigt värre! Va med Emma och Mackan igår, sen drog han hem och jag och Emmis somnade efter en del plugg. Nu ska ja dö ett tag och sen träffa Morris, peace!


Why is everything, with you so complicated?

 Why do you make it hard to like you?
Cause if you really wanna be alone,
I would throw my hands up cause baby I tried.
But everything with you is so complicated
You’re not easy to like!


yeeeeei!


Kan du inte se jag saknar dig verkligen

Bollen ligger hos oss själva. Vi väljer vilka vägar vi ska gå, ingen annan väljer det åt oss. Vi lever vårat liv, ingen lever det åt oss. Så kom inte med bortförklaringar, om du vill att det ska bli som förut hade du iaf försökt lite.


Hahahaha kärlek till mina vänner!


School

Sitter i skolan nu, vi har matte sen engelska och sen sååå slutat vi :)))) eftersom idrotten är inställd yeei efter vi slutat dra vi till handen sen
Äre släktfika men tjaråå måste plugga



Min dag

Vaknade idag kl halv tre på morgonen och låg i sängen med datan tills det var dax att göra sig iårdning för skola, skolan flött på efter det drog och och Hanna til UM och mötte upp Mandy och Elin :) sen drog jag hem fixade mitt rum, käkade drog tll bahaus läna och konum med Mamma och kom hem för kanske 45 min sen :) Men ska gå och lägga mig nu för jag dör av trötthet har ju vart vaken sen halv 3 på morgonen/natten ..aa vad man nu säger. SÅ GODNATT PÅ ER!


så jävla snygga!


Die fucker die!

Carrovarro är söt, jag är trött, vi har natur och sen jävla redovisning.. Skit, hej ig! Nu ska ja dö.


Godmorgon..

Fine att ja fick stressa till bussen, happens everyday.. Men att ja inte hittar de viktigaste när man ska till skolan är hemskt.. Hur ska man klara sig utan musik på ett tråkigt tåg? Och de va ungefär då som min morgon började piss.. Och inte nog med de så ska de sätta sig jobbiga, skrikande snorungar bakom mig.. Snacka dålig morgon! Nu blir de ännu en till morgon att släpa sig genom!


GRATTIS

Detta inlägg går till min kusin som fyller 16 år idag, stor tjej hej! Ville bara säga ett stort Grattis till dig ..igen sötnos och säga att jag alltid står på din sida och jag älskar dig! PUSS hoppas du haft en kanon dag! ❤❤❤


suprised

Första skoldan efter lovet då och det var inte alls farligt, Skola flöt på och vi hade ganska så mycket om att prata om vi tjejor och visa alla hundra videosar för dom, haha! Jag och Hanna hade vårat föedrag som inte gick så bra men hoppas iaf på mitt första G på det!!! Väntar nu på att DH ska börja så jag kan gå och lägga mig efter det eftersom jag har dygnat och är ganska så trött, Det är helt sjukt jag sov inget på hela natten men orkade endå med hela skol dagen och var inte ett dugg trött. Stört!


Snacka om rolig historia lektion

Eller?


Redbull for the win!

Godmorgon, ska försöka vakna och sen ta mig igenom den här dagen med tvång.. Underbart!


Can we prove that it is wrong

Fri(end), Boyfri(end), Girlfri(end), Bestfri(end).
Everything has an end, except Fam(ily), it has 3 letter that says I Love You.


Att vi alltid är så snygga tillsammans






Jag hittade bara drägg bilder på mig och Amanda på min dator, haha!


Vafan natten är ung ...elller?

Självklart så har jag ju vänt på dygnet! ..Tur då att jag inte ska till skolan idag då :) har studiedag, mohaha! Men kommer bara vara hemma imorgon och då brukar jag oftast sova men får absolut inte göra det imorgon på dan för måste sova på kvällen! Idag sov jag iaf till halv fyra tror ja de va drog då hem och har bara suttit inne i Simons rum vid datan och TVn medans han och Emil satt vid dom andra två TVerna som är där inne och spela cod eller vafan det är för något. Men har nu förflyttat mig till Mammas och Pappas rum och ligger nu här inne helt lonley. kulkul! JAG HAR TRÅKIGT JAG VILL SOVA JAG VILL UT ÅÅÅH -.-!!


Såååå jag!!


Nu kör vi då, svaren kommer i veckan!


Fråga på!

Några få av alla bilder som togs i Fredags


Elin och jag


Sofie och jag


moi och min brudar!


Jag och Becka


Jag och my babe


Rasmus och Hanna


Emil och halva mitt ansikte haha


Adam!


Jag Rasmus och André


Mina snyggingar och halva Rasmus


hahah! Becka Olivia och Jag


Hanna nån läskig random och Olivia


Och från igår Lisa och Mandy


fullsmockat

SÅ!! Back on track eller vad man säger nura! :) Vad har jag gjort dom senaste dagarna då? jo..

Fredags: Drog jag vid 1 till nån affär och kolla på soffa och lite saker till mit rum med jag hittde bara en matta och en tavla. Efter det drog jag direkt hem till Hanna så gjorde jag mig iårdning dära med henne. Sen vare tjemiddag eftersom min kusin fyller år om två dagar. Så vi drog ditt runt sex dära alla andra brudar var så åt vi middag gjorde iårdning oss lite mera spela spel och Myran öppnade presenter. Vid halv tio typ drog vi mot tåget alla andra tjejor hoppade av i Skogås för lokar fest medans jag och Hanna åkte till Farsta mötte upp Andre Kenny Rasmus Sergio och Putte och så kom Karro och Veronica och mötte oss så där spenderade jag min natt i Farsta hemma hos Olivia med några tjejor i min klass och massor med mera AS KUL! vad är en fest utan kaos? haha jaa såklart med blev det lite kaos i slutet men det hör väl till? :/ Jag Hanna och våra grabbar drog hem vid halv tre kanske ..nej kommer fakitskt inte ihåg. Men jag drog iaf då till skogås och mötte upp brudarna så drog jag och Mandy till handen där vi mötte Christoffer och Anton så gick vi runt runt runt i två timmar kanske för vi fick inte gå nära brandbergen för Christoffer hade nästan blivit rånad hahah!! Men kom hem runt 5 till Amanda och vi somnade runt 6. En riktigt lyckad kväll med andra ord :)

Lördags: Jag och Mandy vaknade runt fyra vid drog från hemme runt sex käka donken och stack hem till mig, där vi gjorde oss iårdning efter det drog vi till My en snabbis sen mot centrum och mötte upp dom andra brudarna. Så drog vi på fest i Skogås. En jävla B fest as tråkig folk, det var så hög musik så man kunde inte prata med folk så vi drog upp på övervåningen och körde poker. Jag kom tvåa :D grym! Drog hem redan vid 1 fast, jag och My drog hem till henne och sov fast jag somnade inte förs tre där nångång och My var vaken ännu längre.

Bilder kommer i ett annat inlägg :)


Min fina, underbara, bästa och gulligaste vän och kusin!

Kunde inte önska mig mer, min solstråle i alla väder!


Melissa horn - Jag saknar dig mindre och mindre

Jag saknar dig mindre och mindre.
Det kommer annat emellan och det är bra. Jag saknar dig mindre och mindre. Jag har glömt dig en vacker dag.


@bussen

On the way home now, sitter ensam! Hoppas ingen kommer o sätter sig här, i beg 2 god! Haha ^^ men nu ska ja försöka sova lite, få tiden o gå! Peace!


Fan va jag saknar min fina Marcus!!

Skulle vilja ha min mackan här just nu, mysigt! Saknar hans varma omfamning! Men nu ska jag snart sova, för imorgon ska ja sitta på den där jävla bussen i 7 timmar -.- godnatt!


Snacka om bekväm katt!

Sitter i soffan och kollar på film med Natta, mysigt. Har spelat spel med hela familjen, skit kul! Spelade med andra ord, fyfan va vi skrattade! Drar hem imorgon vid typ 2 och är typ i stan vid 9, yeay! Im looking forward 2 it!! Men får träffa min älskling så de är de värt de! Nu ska ja fortsätta kolla på filmen, peace!


Saknar min Marcus enormt!

Sitter just nu med Natta i soffan o funderar på vad vi ska göra, funderar på o dra på bio. Nu ska vi spela med andra ord så får vi se om vi drar på bio efter de. Höres senare!


I am beautiful in my way cause god makes no mistakes

Godmorgon eller något, just nu sitter vi i bilen på väg till Sollefteå. Natta ska tatuera sig, kanske också ska rista in lite på min kropp? Eller inte.. I wish! Ingen aning om vad som händer ikväll, de får vi se sen. Bye så länge!


Sorry!

Godmorgon! Har inte skrivit på ett tag känns det som! Men lite kort om vad jag gjort. Iförrgår var jag på fest i skogås där var det riktigt trevliga och sköna tjejor för en gångs skull :)Jjag kom hem till My runt 3 med henne Amanda och Elin. Igår vaknade jag vid ett och sen vid fyra kanske drog jag Elin och Mandy och käka på donken (y) sen bar det hemmåt för mig ducha osv sen kom My hem till mig runt tio tiden och vi tog det bara lungt hela kvällen, behövdes!!
Nu sitter jag och väntar på Mamma att hon ska bli klar så vi kan sticka och handla soffa och saker till mit rum. Efter det drar jag till Hanna gör mig iårdning sen drar vi till My runt sex tiden där det är tjejmiddag sen blire fest! BYEBYEE!


Elin och Mandy från förrigår


Nyland!

TJENA MITT BENA! Sitter med Natta i köket, ska snart ha spa kväll med ångbad, ansiktsmask, hårinpackning osv! Sen blire kokosbollar och film. Peace off!


Fml right now..

Har sån jävla magont så de är inte sant.. Krampar i magen och ja sitter liksom i en buss och har suttit här i 5 timmar nu, haha fuck my life! Ska drömma mig bort en stund så hoppas vi på att ja e framme snart!


Jag är en häxa

Igår runt 7 drog jag hem till Hannu bunny sen vid halv elva drog jag til centrum mötte upp My Amanda Elin och Alex så drog vi hem till My och gjorde lite saker som tonåringar inte brukar göra haha. Men Elin Alex och Amanda har nu dragit till um och jag och My sitter nu och äter frukost. Men få se vad jag hittar på idag, Tjaråå!


Please dont stop the music

Sitter på bussen påväg till Nyland och min Nathalie! Ska bli kul att sitta här till typ 5.. Yeay! Haha, men när ka kommer fram så får ja ju se min solstråle så de är värt de! Igår som sagt var jag på Rihanna med Karim, fyfan va hon va grym! Har inte ord för hur bra de va! Och inte nog med de så va Calvin Harris där också, underbart! Åkte sen hem så plocka Marcus och Johan upp mig så åkte vi runt lite sen drog ja o Marcus hem, kommer sakna min fina enormt.. Får krama på Natta istället haha! Men nu ska jag läsa cosmopolitan lite! Peace!


tired of life

Skit dag! Vakande vid två och har suttit vid datan tills nu... Vill hitta på något med nej finns ingeting att göra. Och just nu tänker jag bara på allt dåligt här i livet .. fml jag orkar inte. BYEEE!




Remember us and all we used to be

Min mage gör cp ont. Jag kommer dö.
Hej förresten, ligger i soffan och önskar att jag hade ett badkar.. Saknar redan Mackan också! Nu ska ja hoppa in i duschen och sen ta på ansiktsmask, skönt! Peace out!

Älskar den här bilden, vill tillbaka till Gotland fan..

Fruuuukost here i come

Godmorgon! Orkar inte skriva vad jag har gjort, men idag så ska jag i alla fall på Rihanna med Karim om hon är frisk.. Hon ställde ju in sin konsert i Malmö igår.. Hoppas förfan att hon inte ställer in ikväll! Men men, sen imorgon så drar jag till min fina Nathalie som jag saknar något otroligt och är hos henne tills på söndag! Nu ska ja mysa med min Marcus och njuta av hans närvaro eftersom ja som sagt åker imorgon, peace!

När min finis va här i somras, fyfan va underbart de ska vara o få träffa henne!

9. A photo of you and someone you love


9. A photo of you and someone you love


RSS 2.0